Meetings - Editorial

Pages

Showing 20 from 216 marked with "Meetings"

Pages

Mange møder og konferencer har informations- eller messestande med faglig information – såkaldte Knowledge Cafés – stående uden for plenum. Men hvordan sikrer du dig, at deltagerne opsøger standene i pauserne? Det kan du gøre gennem en venskabelig dyst på viden.

Øvelsens formål er også, at deltagerne skal inspirere hinanden, dele viden og komme med nye indspark og perspektiver til dagens emne.

Øvelsen er bygget op omkring en togrejse. Udgangspunktet er, at vi nu står på perronen og skal med toget mod fremtidens projekt, mål eller samfund.

Når du planlægger dit møde, er det derfor en god idé at tænke over, hvordan du får skabt nogen rammer, der bidrager til at bevare engagementet hos dine mødedeltagere.

Grønne møder

Du kan selvfølgelig starte med at vælge et bæredygtigt venue, hvor en stor del af de bæredygtige løsninger allerede er implementeret i den daglige drift – men du kan også selv gøre en indsats for at skabe rammerne for et mere bæredygtigt møde.

De sociale medier skaber helt nye muligheder for reklame og marketing og gør det muligt, at aktivere helt nye målgrupper samt engagere og indgå i dialog med dine følgere.

Så hvordan udnytter du de sociale medier som marketingredskab i forbindelse med din kongres eller konference?

Crowne Plazas grønne profil er et bevis på, at succesfulde møder og bæredygtighed sagtens kan forenes og vores bæredygtige tilgang til indretning, drift og forretning har sikret os pladsen som Danmarks mest bæredygtige hotel.

Copenhagen Marriott ligger på Kalvebod Brygge i hjertet af København med en fantastisk udsigt over havnekanalen. Den femstjernede service, der er karakteristisk for Marriott, er gennemgående på hotellet og vi bestræber os på, at gøre dit ophold og møde hos os mindeværdigt.

Bella Center Copenhagen tilbyder mangeårig erfaring, moderne faciliteter og et full-service koncept, hvor vi assisterer dig med all-round rådgivning og service i forbindelse med dit arrangement.

Creative setup in meetings

ConferenceCare er en konsulentvirksomhed (PCO) 

De har fokus på 3 områder:

BC Hospitality Group råder per d.d. over 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer. BC Hospitality Group beskæftiger desuden omkring 2.000 medarbejdere, hvoraf ca. 550 er fastansatte.

Har I brug for at flytte jeres team fra en fastlåst tilstand, udvikle en ny arbejdsrutine eller se jer selv i nye roller, fordi virksomheden er i forandring, så kan grafisk facilitering være nøglen til at skabe den nye ramme og selvforståelse.

Wonderful Copenhagen Convention Bureau offers professional services and advice to anyone planning a meeting, conference, incentive or event in Copenhagen. All our services are free of charge – which includes consulting our in-house certified Meetovation experts.

Wonderfuld Copenhagen Kongres tilbyder professionel service og rådgivning til alle som planlægger et møde, konference, incentive eller event i København. Alle vores ydelser er gratis og det inkluderer også konsultation hos vores uddannede Meetovation eksperter.

Uanset om vi taler om konferencer, møder, seminarer, kongresser eller andet, afhænger vores succes hver gang om noget så enkelt som at give både afsendere, deltagere, talere og øvrige indholdsleverandører et fælles udbytte og en fælles retning.

De fleste professionelle møde- og eventplanlæggere er på evig jagt efter nye øjenåbnere til deres næste arrangement, og mange søger efter det i den digitale verden, hvor der er en overflod af applikationer, som kan opfylde en mangfoldighed af behov.

Vi har alle prøvet at deltage i et kedeligt møde, hvor vi følte, vi spildte vores tid så meget, at vi ønskede os væk derfra. Endeløse slideshows og enetaler er den sikre vej til Death by PowerPoint.

Grønne møder

Opforder dine deltagere til at agere bæredygtigt, ved at give dem en CSR venlig oplevelse i Danmark.

Cykelslangen, VisitDenmark

Denne guide er blevet lavet, for at gøre det lettere for møde og event arrangøre, at holde grønne og ansvarlige møder og events. Der ud over fungere guiden som en huskeliste, der kan hjælpe arrangøren emd at besvare spørgsmålet om hvordan man afholder grønne og ansvarlige møder.

Cykelslangen, VisitDenmark

This guide has been created in order to make it easier for meetings and event planners to organise green ans responsible meetings.

Pages

Showing 20 from 216 marked with "Meetings"

Pages