Meetovation - Editorial

Pages

Showing 20 from 131 marked with "Meetovation"

Pages

Mange møder og konferencer har informations- eller messestande med faglig information – såkaldte Knowledge Cafés – stående uden for plenum. Men hvordan sikrer du dig, at deltagerne opsøger standene i pauserne? Det kan du gøre gennem en venskabelig dyst på viden.

Øvelsens formål er også, at deltagerne skal inspirere hinanden, dele viden og komme med nye indspark og perspektiver til dagens emne.

Øvelsen er bygget op omkring en togrejse. Udgangspunktet er, at vi nu står på perronen og skal med toget mod fremtidens projekt, mål eller samfund.

Crowne Plazas grønne profil er et bevis på, at succesfulde møder og bæredygtighed sagtens kan forenes og vores bæredygtige tilgang til indretning, drift og forretning har sikret os pladsen som Danmarks mest bæredygtige hotel.

Copenhagen Marriott ligger på Kalvebod Brygge i hjertet af København med en fantastisk udsigt over havnekanalen. Den femstjernede service, der er karakteristisk for Marriott, er gennemgående på hotellet og vi bestræber os på, at gøre dit ophold og møde hos os mindeværdigt.

Bella Center Copenhagen tilbyder mangeårig erfaring, moderne faciliteter og et full-service koncept, hvor vi assisterer dig med all-round rådgivning og service i forbindelse med dit arrangement.

Creative setup in meetings

ConferenceCare er en konsulentvirksomhed (PCO) 

De har fokus på 3 områder:

BC Hospitality Group råder per d.d. over 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer. BC Hospitality Group beskæftiger desuden omkring 2.000 medarbejdere, hvoraf ca. 550 er fastansatte.

Har I brug for at flytte jeres team fra en fastlåst tilstand, udvikle en ny arbejdsrutine eller se jer selv i nye roller, fordi virksomheden er i forandring, så kan grafisk facilitering være nøglen til at skabe den nye ramme og selvforståelse.

Wonderful Copenhagen Convention Bureau offers professional services and advice to anyone planning a meeting, conference, incentive or event in Copenhagen. All our services are free of charge – which includes consulting our in-house certified Meetovation experts.

Wonderfuld Copenhagen Kongres tilbyder professionel service og rådgivning til alle som planlægger et møde, konference, incentive eller event i København. Alle vores ydelser er gratis og det inkluderer også konsultation hos vores uddannede Meetovation eksperter.

Uanset om vi taler om konferencer, møder, seminarer, kongresser eller andet, afhænger vores succes hver gang om noget så enkelt som at give både afsendere, deltagere, talere og øvrige indholdsleverandører et fælles udbytte og en fælles retning.

De fleste professionelle møde- og eventplanlæggere er på evig jagt efter nye øjenåbnere til deres næste arrangement, og mange søger efter det i den digitale verden, hvor der er en overflod af applikationer, som kan opfylde en mangfoldighed af behov.

Vi har alle prøvet at deltage i et kedeligt møde, hvor vi følte, vi spildte vores tid så meget, at vi ønskede os væk derfra. Endeløse slideshows og enetaler er den sikre vej til Death by PowerPoint.

Cykelslangen, VisitDenmark

Denne guide er blevet lavet, for at gøre det lettere for møde og event arrangøre, at holde grønne og ansvarlige møder og events. Der ud over fungere guiden som en huskeliste, der kan hjælpe arrangøren emd at besvare spørgsmålet om hvordan man afholder grønne og ansvarlige møder.

Cykelslangen, VisitDenmark

This guide has been created in order to make it easier for meetings and event planners to organise green ans responsible meetings.

Formål med øvelsen

At involvere deltagerne, så de mærker, at de er en del af noget ud over hverdagen. At de er en del af noget særligt.

Bryd vanerne

Lad mødedesignet afspejle, at fejringen er noget andet end hverdagen.

Formål med øvelsen

At opnå en afslappet, festlig og løssluppen stemning blandt alle, der er til stede.

Formål med øvelsen

Det vigtigste ved at fejre er at hylde deltagerne. Vi fejre for at motivere til en fortsat god og resultatskabende adfærd.

Formål med øvelsen

At få deltagerne til at vende det velkendte på hovedet og gøre noget andet, end de plejer.

Pages

Showing 20 from 131 marked with "Meetovation"

Pages