Glumsø skov lejrplads

To sheltere, beliggende ved en lille sø i delvist åbent landskab i den nytilplantede skov ved Glumsø by. Bålplads med fast grill ved hver shelter. Der kan opsættes enkelte supplerende telte af spejdertelttype ved shelterne. Der kan ligge 4-6 personer i hver shelter ekstrapersoner i evt. supplerende telte. Der findes ikke drikkevand på pladsen. Der kan være brænde til rådighed på pladsen, men man skal selv save og hugge det ud i passende stykker og selv medbringe redskaber hertil. Det tilrådes at besøge pladsen forud for anvendelse af pladsen, så man er bekendt med forholdene.

Lejrpladsen skal bookes. Grupper, som har booket lejrpladsen forud, har fortrinsret til at benytte den. Hvis lejrpladsen er ledig og ikke benyttes af en gruppe, som har booket i forvejen, kan den dog benyttes uden forudgående booking. Brugere af lejrpladsen, som ikke har booket forud, skal være indstillet på at overlade lejrpladsen til brugere, som har booket forud.

Shelterpladsen er separat indhegnet, således at de græsende dyr (får) ikke har adgang til selve pladsen. Tilkørsel ad Stendyssevej 4171 Glumsø. Parkering på p-plads for enden af Stendyssevej.

 

Last updated by

IMPORT Naturstyrelsen VD
 

Contact

Address

Facilities

  • By / Område

    • Fakse

Find routes

Find a route to this destination

From

Transport

  • Coordinates

    Longitude : 11.6707282124413
    Latitude : 55.3538769182489