Karlstrup Skov, Tippen, shelter

Shelter med plads til ca. 6 personer.

Der er flere måder at komme til shelteret på:

Parkér på p-plads på Silovej og gå til venstre. Et stykke henne er der en flot, stejl trætrappe som fører dig ned i kalkgraven. Dernede følger du stien til venstre rundt om den lille sø og kommer ud til den store sø, Karlstrup Kalkgrav. Så går du til venstre og følger vejen til højre, hvor der lidt længere henne er en vejgaffel. Oppe i NV af kalkgraven fortsætter du op ad den stejle sti og kommer op til en anden grusvej. Her går du til venstre og følger vejen opad. Oppe på toppen følger du blot vejen og ender ude ved shelteret.

Der er også mulighed for at undgå de store stigninger: fra p-pladsen følger du grusvejen til højre (ligeud) og kommer efter bålpladsen på venstre hånd til en grusvej, som du følger til højre. Lidt længere fremme kan du enten følge vejen ligeud langs asfaltvejen oppe langs det øverste af kalkgraven. Den følges så hele vejen rundt om kalkgraven, op ad den lille stigning og op på tippen. Lidt længere fremme kommer du til shelteret.

Der er også mulighed for at komme ned til kalkgraven fra gruspladsen ved den røde bom og asfaltvejen uden stejle stigninger/fald. Nede langs søen er der en fiskebro som gør, at du som kørestolsbruger kan fiske i søen (husk at købe fiskekort til fiskeklubben).

Længden af den kørestolsegnede rute er også 1,5 km til shelteret fra p-pladsen.

Der er ikke affaldsstativer i skoven, så husk at tage dit affald med, når du forlader pladsen.

Medbring selv kul/brænde eller saml brænde i skovbunden. Sluk ilden, når bålet forlades.

NB: Det kræver forudgående booking at overnatte på pladsen.

Shelteret kan også bookes til arrangementer uden overnatning på hverdage, mens det i weekender er forbeholdt overnattende gæster efter kl. 17.

Last updated by

IMPORT Naturstyrelsen VD
 

Contact

Address

Facilities

  • By / Område

    • Solrød

Find routes

Find a route to this destination

From

Transport

  • Coordinates

    Longitude : 12.2023889799527
    Latitude : 55.5448593202057