KLØVERSTI, GRØN, Byens hjerte

Nye vandrestier fortæller historier på mobiltelefonen

Dette er den grønne del - Byens Hjerte - af Høje-Taastrup Kommunes Kløversti på 3,3 km.

Taastrup har en kløversti. En kløversti består af fire ruter - en grøn, blå, rød og sort - der varierer i længde fra ca. 2½ til over 10 km. Alle fire ruter udspringer fra en central plads eller et knudepunkt i byen, markeret med en "kløverpæl". I HTK udgår stierne fra Taastrup Bibliotek på Taastrup Hovedgade.

Stierne er afmærkede med kløversymboler. Denne sti med et grønt kløversymbol. Ved hjælp af din mobil med GPS kan du blive orienteret om interessante seværdigheder undervejs. 

Ruterne er anlagt sammen med Friluftsrådet, og er blevet udpeget af interesserede borgere, der har haft mulighed for at aflevere deres ideer til ruternes placering.

En tilsvarende Kløversti med fire ruter er på vej i Hedehusene. Vandrestier lyder måske ikke så nyskabende, men det er tankerne bagved. For ud over motion og frisk luft kan du stoppe op undervejs og læse om byens attraktioner på sin mobiltelefon.

Via Endomondos app'en installeret på mobilen kan du, hvis du befinder dig inden for en radius af fem km fra en Kløversti, finde stierne som anbefalede ruter og læse om de natur- og kulturseværdigheder, som du passerer undervejs.

Endomondo app'en kan gratis hentes til iPhone på App Store og til Android på Android Market.

Høje-Taastrup Kommunes Kløverstifolder:
http://www.friluftsraadet.dk/media/216991/htk_folder.pdf

Den grønne rutes kort på Endomondo: http://www.endomondo.com/routes/24640480

Last updated by

IMPORT Naturstyrelsen VD
 

Find routes

Find a route to this destination

From

Transport

  • Coordinates

    Longitude : 12.2996796115547
    Latitude : 55.6481258624996