Meetovation 3.0 projektet

Danmark har en førerposition på det internationale mødemarked. En position som er opnået gennem udviklingen af det innovative danske mødekoncept ’Meetovation’.

Meetovation projektet blev udviklet i årene 2006-2009 på basis af projektet "Fremtidens mødekoncept" fra 2004, og har givet Danmark en suveræn first mover position på det internationale marked ved at skabe unikke danske møde- og konferenceprodukter.

Nu har VisitDenmark taget initiativ til at fremtidssikre det danske mødekoncept. Over de næste to år vil VisitDenmark sammen med
VisitAarhus, Midtjysk Turisme, Wonderful Copenhagen, Inspiring Denmark, Radisson Blu, Comwell A/S, Bella Center og Scandic Hotels udvikle det unikke danske mødekoncept, så Danmark også fremover har en stærk position og kan fastholde og udvide sin markedsandel på det internationale mødemarked.

Styregruppen forventer over en 2-årig periode en investering i initiativet på i alt 4 mio. kr. og et forventet investeringsafkast 25 svarende til over 100 mio. kr. i ekstra omsætning fra udlandet. Resultaterne af en videreudvikling af fremtidens mødekoncept Meetovation får hele den danske mødebranche således glæde af. 

Læs mere om 
Meetovation 3.0 projektet og partnerne bag

Tilmeld dig til Meetovation Kick-Off konference

 

Share this page

Invitation til Kick-off møde d. 26. eller 27. maj