Meetings - Editorial

Pages

Showing 20 from 133 marked with "Meetings"

Pages

Alle møder og konferencer er forskellige, men uanset hvad du har af behov, er vi klar til at hjælpe dig med planlægningen. Vores mange års erfaring med alt fra små, korte halvdagsmøder til store konferencer gør det lettere for dig at fokusere på indholdet af dit møde.

Det Ny Teater stod færdigopført i 1908 og er med sine mere end 1.000 pladser og 12.000 m2 et af landets største og samtidig det mest besøgte teater. Siden en gennemrestaurering færdiggjort i 1994, har teatret især været berømt for sine store musikforestillinger på internationalt niveau.

Trinity er et 4-stjernet hotel- og konferencecenter med Meetovation konceptet som rød tråd og flagskib i branchen. Vores mødedesignere designer værdifulde møder og konferencer i tæt samarbejde med vores gæster, så deres mødeformål opnås.

Kiss the Frog hjælper dig med at visualisere din kommunikation og fortælle den I tegninger, så den bliver spiselig for alle involverede interessenter.

Kiss the Frog arbejder på engelsk og dansk for eventbranchen I Europa og USA.

Through an analytical approach we assist you in getting the best possible outcome of your meetings, events and conferences.

Vores omgivelser har en direkte indflydelse på vores humør, produktivitet og ydeevne. Det gælder ikke mindst, når du skal holde møde.

We all know how costly business meetings can be. Getting the most out of your time in that meeting room is crucial. Here are 3 tips for getting more out of your meeting participants and increasing the ROI of your meeting. 

I Nordjylland vil du merke en helt spesiell atmosfære. Ikke bare ligger Nordjylland så tett på, at det nærmest er et steinkast fra den norske sydvestkyst. Nordjylland slipper deg også tett innpå et ekte vertskap.

IMEX Frankfurt 2015 postkort, Business Events Denmark

Business Events Denmarks partner evalueringer for IMEX Frankfurt 2015 er så småt ved at blive udfyldt, og de foreløbige resultater viser, at 25% flere mødeagenter bookede møder på standen end i 2014.

Hotel Marienlyst view of Kronborg Castle

The 4-star Beach Hotel Marienlyst is beautifully situated in calm surroundings with the ocean at your doorstep.

New Name and new logo - same team and same services!

Fremover vil der stå 'Business Events Denmark på alle kommunikationsplatforme for VisitDenmarks Business Events team.

Topp moderne møterammer i hyggelige Aalborg.

Derfor velger mange å bruke området aktivt, når de møtes på Skagen Strand. Vi har fokus på nærvær og det sosiale felleskapet. Naturen bruker vi til utendørs teamwork.

På den gamle herregården Best Western Scheelsminde i Aalborg kan du tydelig merke at hotellet har vært familieeiet i generasjoner.

Color Hotel Skagen

Med mange, daglige fly- og fergeforbindelser mellom Norge og Danmark, er Skagen ikke langt unna. Color Hotel Skagen ligger midt i smørøyet mellom Skagen by og den flotte Skagen-naturen, det gir blant annet mulighet for deilige gå- og løpeturer, eller kaffepause i det fri.

Meetings – Skagen – Frederikshavn – Sæby, er en spesialisert avdeling hos Turisthus Nord, som fungerer som din personlige arrangør, når du skal avholde møter, konferanser og gruppeopphold i Danmark.

Like ved Palmestranden og sentralt plassert i Frederikshavn ligger Scandic The Reef, som tilbyr møter med en tropisk twist.
Annerledes og avslappende omgivelser gir en helt ny form for effektivitet i møtet, som plutselig også får et tilsnitt av å være en opplevelse.

Med en plassering midt i Aalborg, kan Hotel Aalborg utnytte de delene av byen som passer best til ditt møte. Hotellet har utsikt til Musikkens Hus, kulturhuset Nordkraft, gågatene og den nye havnafronten.

Her er både fred og arbeidsro! Bruk den danske skogen i ditt møte. Hyggelige Rold Storkro ligger midt i Rold skog.

360 grader betyr at er sørget for absolutt alt – hele veien rundt. Vi skreddersyr arrangementer, uansett om det er en kongress, et årsmøte med opp til 3000 deltagere eller om det er et møte for 25 personer.

Pages

Showing 20 from 133 marked with "Meetings"

Pages