Meetings - Editorial

Pages

Showing 20 from 146 marked with "Meetings"

Pages

Crowne Plazas grønne profil er et bevis på, at succesfulde møder og bæredygtighed sagtens kan forenes og vores bæredygtige tilgang til indretning, drift og forretning har sikret os pladsen som Danmarks mest bæredygtige hotel.

Copenhagen Marriott ligger på Kalvebod Brygge i hjertet af København med en fantastisk udsigt over havnekanalen. Den femstjernede service, der er karakteristisk for Marriott, er gennemgående på hotellet og vi bestræber os på, at gøre dit ophold og møde hos os mindeværdigt.

Bella Center Copenhagen tilbyder mangeårig erfaring, moderne faciliteter og et full-service koncept, hvor vi assisterer dig med all-round rådgivning og service i forbindelse med dit arrangement.

Creative setup in meetings

ConferenceCare er en konsulentvirksomhed (PCO) 

De har fokus på 3 områder:

BC Hospitality Group råder per d.d. over 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer. BC Hospitality Group beskæftiger desuden omkring 2.000 medarbejdere, hvoraf ca. 550 er fastansatte.

Wonderful Copenhagen Convention Bureau offers professional services and advice to anyone planning a meeting, conference, incentive or event in Copenhagen. All our services are free of charge – which includes consulting our in-house certified Meetovation experts.

Wonderfuld Copenhagen Kongres tilbyder professionel service og rådgivning til alle som planlægger et møde, konference, incentive eller event i København. Alle vores ydelser er gratis og det inkluderer også konsultation hos vores uddannede Meetovation eksperter.

Cheche’s korps af konsulenter tager sig af møder og konferencer og rammerne for dem.

Creative setup in meetings

Alle møder og konferencer er forskellige, men uanset hvad du har af behov, er vi klar til at hjælpe dig med planlægningen. Vores mange års erfaring med alt fra små, korte halvdagsmøder til store konferencer gør det lettere for dig at fokusere på indholdet af dit møde.

Det Ny Teater stod færdigopført i 1908 og er med sine mere end 1.000 pladser og 12.000 m2 et af landets største og samtidig det mest besøgte teater. Siden en gennemrestaurering færdiggjort i 1994, har teatret især været berømt for sine store musikforestillinger på internationalt niveau.

Trinity er et 4-stjernet hotel- og konferencecenter med Meetovation konceptet som rød tråd og flagskib i branchen. Vores mødedesignere designer værdifulde møder og konferencer i tæt samarbejde med vores gæster, så deres mødeformål opnås.

Kiss the Frog hjælper dig med at visualisere din kommunikation og fortælle den I tegninger, så den bliver spiselig for alle involverede interessenter.

Kiss the Frog arbejder på engelsk og dansk for eventbranchen I Europa og USA.

Through an analytical approach we assist you in getting the best possible outcome of your meetings, events and conferences.

Vores omgivelser har en direkte indflydelse på vores humør, produktivitet og ydeevne. Det gælder ikke mindst, når du skal holde møde.

We all know how costly business meetings can be. Getting the most out of your time in that meeting room is crucial. Here are 3 tips for getting more out of your meeting participants and increasing the ROI of your meeting. 

I Nordjylland vil du merke en helt spesiell atmosfære. Ikke bare ligger Nordjylland så tett på, at det nærmest er et steinkast fra den norske sydvestkyst. Nordjylland slipper deg også tett innpå et ekte vertskap.

IMEX Frankfurt 2015 postkort, Business Events Denmark

Business Events Denmarks partner evalueringer for IMEX Frankfurt 2015 er så småt ved at blive udfyldt, og de foreløbige resultater viser, at 25% flere mødeagenter bookede møder på standen end i 2014.

Hotel Marienlyst view of Kronborg Castle

The 4-star Beach Hotel Marienlyst is beautifully situated in calm surroundings with the ocean at your doorstep.

New Name and new logo - same team and same services!

Fremover vil der stå 'Business Events Denmark på alle kommunikationsplatforme for VisitDenmarks Business Events team.

Pages

Showing 20 from 146 marked with "Meetings"

Pages