Danmark skal være verdens bedste land at mødes i

Selvom verden er evigt foranderlig, er der ikke noget, der slår det fysiske møde. Samtidig er tid vores vigtigste kapital i dag. Vi har travlt. Så når vi mødes fysisk, skal tiden være givet godt ud. 

Men hvordan skaber du et effektivt, værdifuldt og udbytterigt møde?

Det kræver blandt andet, at dine deltagere har det godt. At du involverer dem i mødet. At du motiverer dem. At rammerne er optimale i forhold til mødets formål.

Det kan lyde selvfølgeligt; ikke desto mindre ligger der års videnskab bag, og det er sjældent, du oplever det optimale møde praktiseret.

Vi har skabt Meetovation
Meetovation er et koncept, som kan hjælpe dig med at skabe effektive møder med maksimalt udbytte. Meetovation består af 5 elementer, men det er mere end det. Det er en måde at anskue møder på, så vi er sikre på at vi i Danmark kommer 360 grader rundt om mødet.  

Store dele af mødebranchen i Danmark er gået sammen om Meetovation, så venues over hele landet kan hjælpe dig med dit næste møde.

Se Meetovation filmen

Dansk mødedesign

Meetovation er et mødekoncept til dig, der vil have value for money, når du investerer i et møde. Vi hjælper dig med at holde møder, hvor værdien er tydelig og ROI’en er høj. 

Den danske mødebranches er gået sammen om et løfte til sine kunder, et løfte om at skabe udbytterige møder der rykker på bundlinjen.

Læs Meetovation Manifestet

Dit møde skal være en værdifuld oplevelse. Mødet skal krybe ind under huden på dine deltagere, som går hjem og tænker ‘det kan jeg bruge til noget!’ Kun derved har dit møde værdi.

Planlæg dit møde her

Dyk ned i et univers af inspirerende værktøjer, og lad dig inspirere til at holde endnu bedre møder, der sikrer både mødeejer og deltager et godt ROI på mødet.

Manifest for Meetovation

Den danske mødebranche har defineret et manifest, hvordan fremtidens møder skal fortsætte med at skabe værdi for både deltagere, ejer og leverandører