Hvad er Meetovation?

Meetovation er et mødekoncept til dig, der vil have value for money, når du investerer i et møde. Vi hjælper dig med at holde møder, hvor værdien er tydelig, og ROI’en er høj.

Vi gør ganske enkelt op med kedelige møder, som ikke rykker noget hos deltagerne.

Dit møde skal være en værdifuld oplevelse. Mødet skal krybe ind under huden på dine deltagere, som går hjem og tænker ‘det kan jeg bruge til noget!’ Kun derved har dit møde værdi.

Danmark og Meetovation er garant for gode møder

Med Meetovation tænker vi mødedesign på en anderledes måde end i andre lande. Vi gør det på en måde, der sikrer et stort udbytte og effekt.

Vi arbejder ud fra devisen om, at vi er nødt til at lære dig at kende, før vi kan hjælpe dig med at skabe et møde, der matcher dine mål og forventninger.

Det er ikke nok at have et smukt lokale, hvis der ikke er nogen opslagstavler eller flip overs, og I skal holde brainstormmøde. Eller servere tung chokoladekage lige efter frokost, hvis I skal koncentrere jer om komplekst indhold, der kræver stabilt blodsukker. Og så videre.

Det kan lyde selvfølgeligt. Ikke desto mindre er det de færreste mødeplanlæggere, der tænker over det. Derfor gør vi. Desuden er der langt flere faktorer i et godt mødedesign end eksemplerne ovenfor.

De vigtigste elementer i Meetovation

Vi har 5 nøglebegreber, vi arbejder ud fra:

• Rådgivning
• Medejerskab
• Relevans
• Videndeling
• CSR

Nøglebegreberne kan du læse mere om i vores Manifest for Meetovation.

Du kan også læse historien om, hvordan Meetovation er blevet til her.

Share this page

Byggestenene i Meetovation

Meetovation-initiativet går helt tilbage til 2002 og har efterhånden været på banen i nogle år. Trods opdateringer og moderniseringer holder konceptet dog stadig fast i sin kerne: Nemlig at skabe mere udbytterige møder for alle parter.

Dokumentation

Tankerne bag Meetovation er ikke taget ud af den blå luft, men har dybe rødder i videnskabens verden.

Hvis du er interesseret i at dykke dybere ned i stoffet bag, så klik her for at læse nærmere.

Taskforce

Bag udviklingen af Meetovation 3.0 står en knivskarp gruppe innovative profiler. Du kan læse mere om taskforcegruppen her.