Responsible thinking

Responsible thinking

Tænk ansvarligt, og lad det være en naturlig del af dit møde. Sørg for, at dine deltagere har det godt, og tænk over, hvordan du agerer i forhold til grøn ansvarlighed. At tænke ansvarligt er en bonus for både miljøet, dine deltagere, og dit budget.

F.eks. er brain food og fysisk aktivitet et must i møder. Det samme gælder genbrug.

At tænke ansvarligt sender ikke blot et positivt budskab, Det hjælper også med at stimulere energien hos dine deltagere.

Det ligger os meget på sinde at agere ansvarligt i alt, hvad vi gør. Det handler primært om 2 ting:

1. Ansvar for den verden, vi agerer i

2. Ansvar for mødedeltagernes velbefindende

Vi går f.eks. op i, at den brain food, vi serverer på møderne, er dyrket lokalt og økologisk. At vi tænker genbrug, optimering og deleøkonomi, og at vi har et bæredygtigt mindset med i alt, hvad vi gør.

Samtidig handler det om, at den enkelte deltager skal føle sig tilpas og motiveret, både fysisk og mentalt. Derfor lægger vi op til, at deltagerne bevæger sig i løbet af dagen, serverer mad, der giver naturlig energi fremfor træthed, sørger for lokaler med udluftning og en lang række andre andre ting.

Nedenfor finder du en række nyttige og håndgribelige retningslinjer for, hvordan du kan indarbejde bæredygtighed under dine møder, ideer til steder, hvor deltagerne kan 'blive luftet' og andre ting, der fremmer responsible thinking.

Share this page