©  Photo:

BeneFiT Rudkøbing - Physiotherapy, fitness and healthcare

Fysioterapi, fitness, zoneterapi og fodplejer på samme adresse med udsigt over vandet på Havnepladsen i Rudkøbing

BeneFiT Rudkøbing er en fantastisk klinik for fysioterapi med udsigt over vandet på Havnepladsen i Rudkøbing. Klinikken har et samarbejde med Solo Fitness og andre lbehandlere i samme bygning, som giver en glimrende synergi med fysioterapi, fitness, zoneterapi og fodplejer.

Hos BeneFiT Rudkøbing kan du få almindelig fysioterapi med henvisning fra din læge, eller uden henvisning som privat kunde.
BeneFiT tilbyder også et personlig træningsforløb sammen med en uddannet fysioterapeut. BeneFiT kan ligeledes levere sundhedsydelser til virksomheder, som ergonomisk vejledning, massageordning og sundhedstjek. Af andre ydelser vi kan tilbyde, kan nævnes chokbølgebehandling, indlægssåler, og Golf Fitness. Desuden tilbydes mange forskellige hold som f.eks. ryghold, nakke/skulder hold, fitball, Parkinson hold m.fl. Derudover yder vi genoptræning efter operation.

Er du turist? Vi kan overtage din behandling/genoptræning mens du er på ferie, uanset om du har en kronisk sygdom eller stadig er i genoptræning efter en operation. Ring og hør hvad vi kan tilbyde lige præcis dig. Klinikken er velbeliggende på Havnepladsen i Rudkøbing med gode parkeringsforhold, og handicapvenlig adgang.

Kontakt BeneFiT allerede i dag, så finder I i fællesskab den bedste løsning for dig.

Velkommen til BeneFiT Rudkøbing!