©  Photo:

Walking Route 3,5 el. 6 km: Snødestien

En rundtur der tager dig gennem de åbne marklandskaber og helt ud til Langelands østkyst med udsigt til Storebæltsbroen.

Det kan du opleve…


Gå en tur på enten 3,5 km eller 6 km

Der er mulighed for at parkere ved Snøde skole eller for enden af Snøde Strandvej. Hvis du starter i Snøde, så gå bag om sportshallen og nyd turen ud over de åbne marker – måske du er heldig og har mulighed for at observere det rige dyreliv. Det er nemt at få øje på både fugle og andre dyr i det åbne landskab. Især hvis solen skinner, nyder de forskellige hjortearter at tage sig et hvil på en lun solplet.

3,5 km - Fra Nordskolen i Snøde og turen gennem landbrugslandskabet

Turen går over græsmarker, det åbne landbrugslandskab og langs levende hegn. Landbruget har i flere århundreder været et vigtigt erhverv i Danmark – og det er det stadigt, hvilket man tydeligt kan se på denne tur langs markerne. Se om du kan genkende nogle af afgrøderne du møder på din vej.

6 km - Snødestien til kysten ved Storebælt

Hvis du vælger at gå den lange rute, kommer du på en skøn tur ned af Snøde Strandvej, hvor du ender ved øens østkyst, kun et stenkast fra en af Langelands bedste fiskepladser – nemlig Snøde Øre, som kan ses på højre hånd, når du kommer ned på stranden. Kigger du mod nord, kan du på de fleste dage se Storebæltsbroen i det fjerne.

Experience Snødestien in 360 degrees

The digital visibility of Langeland routes is supported by the Danish Outdoor Council with distribution funds for outdoor life.